Vi er et selskap som tilbyr lett tilgjengelig og koselig innkvartering i leiligheter og hytter i Sirdal. Alle våre gjester må en ansvarlig person over 25 år som står for bookingen om dette er familier eller grupper.

 

Vi er et selskap som er blitt etablert for å dekke behovet for varme senger her i Sirdal. Det er etter vår mening et stort potensiale for å trekke mer kunder til Sirdal gjennom utleie av hytter og leiligheter. Dette er enda et skritt videre for å bygge Sirdal til å bli en stor destinasjon for vinter- og sommerturistene.

 

Vi opererer i samarbeid med bla. Sirdal Skisenter som er Sirdals største alpinanlegg og Norsk Hytte Udlejning som er et av Danmarks mest populære online booking selskap, for hytter i Norge. Gjennom disse to etablerte merkenavnene har vi tilgang til store ressurser i form av markedsføring, kunnskap og erfaring i drift av hytteutleie. Et godt utviklet online booking system og i tillegg gode avtaler knyttet opp mot Sirdal Skisenter sine produkter. For dere som hytte eiere/leier gir dette trygghet i form av at alle ledd i utleie prosessen er godt ivaretatt og kvaliteten i hvert ledd sikret. Verktøyene og de ansatte som drifter Sirdal Booking gjennomgår trening og oppfølging av et firma som i dag leverer 30.000 overnattingsdøgn i Norge i privateide hytter og overnattingssteder.

Leiebetingelser

Se for mer informasjon om vår leiebetingelser.

Ofte stilte spørsmål

Sirdal Booking leier ut hytter og leiligheter I Sirdal som ikke ligger mer enn 100 meter fra vei, slik at de skal være lett tilgjengelig for deg som kunde. Hyttene er bra utstyrt og for en koselig og avslappende opphold i nydelige Sirdal. Vi leier ut til voksne, familier og grupper der leier må være over 25 år.