Vi er et nytt selskap som tilbyr lett tilgjengelig og koselig innkvartering i leiligheter og hytter i Sirdal. Alle våre gjester må en ansvarlig person over 25 år som står for bookingen om dette er familier eller grupper (20 år med Sirdal Resort Leilighet).

 Vi har etablert Sirdal Booking for å dekke behovet for varme senger her i Sirdal. Det er etter vår mening et stort potensiale for å trekke mer kunder til Sirdal gjennom utleie av hytter og leiligheter. Dette er enda et skritt videre for å bygge Sirdal til å bli en stor destinasjon for vinter- og sommerturistene.

Vi opererer i samarbeid med bla. Sirdal Skisenter som er Sirdals største alpinanlegg med hele 22 nedfarter, stolheis, 8 trekk og 2 barneområder, Sirdal Fjellgolf som har en nydelig 9 hullsgolf bane i Sirdal i tillegg til fotball og frisbee golf; Sirdal Huskeyfarm som har hundekjøring vinter og sommerstid og mye mer lokalt.

Vi har også laget et samarbeid med bla. fjordline.com, AirBnB, Booking.com, Hotels.com, TripAdvisor, Expedia, Agoda og Hostelworld. Så her får du en god eksponering utover det vi gjør selv gjennom våre markedsføringskanaler som facebook, instagram, Google Ads og flere lokale kanaler.

Leiebetingelser

Se for mer informasjon om vår leiebetingelser.

Ofte stilte spørsmål

 

side kommer snart!!