1) Hva koster ferien?
Prisene for leie av feriebolig/hotell er gitt i Norske kroner og gjelder for det oppgitte antall personer i det ønskede tidsrommet. Prisene er inkl. elforbruk og vann med mindre noe annet er oppgitt.


2) Deltagerantall
Ferieboligen må ikke være bebodd av flere personer enn det antall personer som er angitt i www.sirdalbooking.no, eller det angitte antall personer på bekreftelsen/leiekontrakten.

Den som gjør bookingen bør være samme person som skal benytte hytten. Er den ikke dette kan Sirdal Booking kansellere bookingen ved ankomst og ingen refusjon vil forekomme.

 

3) Bestilling
Kontraktsforholdet mellom gjesten og Sirdal Booking er bindende fra bestillingen.
Den booking ansvarlige skal være fylt 25 år ved bestilling av hytte eller 20 år ved bestilling av Sirdal Resort Leiligheter.

Hvem som har gjort reservasjonen, bør være den samme personen som vil bruke overnatting, hvis dette ikke er tilfelle, kan Sirdal Booking kansellere bestillingen ved ankomst, og ingen refusjon vil skje.

Bestillingen er sikret med kredittkortdetaljer ved bestilling og kvittering for bekreftelse sendes via e-post.


4) Betaling                                                                                        
Betaling kan skje på følgende måter:

1. Via online betaling (Visa kort, MasterCard, Maestro Card – se kort på webside)
2. Faktura vil bli sendt via e-post etter bestilling og betalt via internettbank

Ved bestilling blir Sirdal Bookings leieforhold samtidig akseptert.
Hvis noen restbeløp ikke betales i tide, har Sirdal Booking rett til å avbestille bestillingen.
 

5) Avbestilling
Avbestillingen betraktes som dagen Sirdal Booking mottar skriftlig varsel. Våre avbestillingsregler:

 

  • For avbestillinger mer enn 15 dager før ankomst, er det fullt refunderbart
  • Ved avbestilling 14 til 0 dager før ankomst vil 50% av bestillingsbeløpet bli beholdt.
  • Ved ikke-show, vil hele beløpet bli beholdt6) Endring av hytteopphold og Force Majeure
I de tilfeller hvor en leiet hytte/leilighet blir solgt, eller det har vært brann, alvorlige vannskader eller andre skader som gjør hytten/leiligheten ubeboelig, vil Sirdal booking forsøke å finne et lignende alternativ i samme område, men er det ikke mulig betaler Sirdal Booking det innbetalte beløp på leien av hytten/leiligheten tilbake til gjesten.
 
Særlig oppmerksom skal gjester være hvis man booker hytte/leiligheter mer enn 1 år frem i tid – spesielt med hytter/leiligheter over 8 senger.
 
Sirdal Booking kan ikke gjøres økonomisk ansvarlig for force majeure (katastrofe, streik, brand, opptøyer, værforhold, storm og lignende) og andre forhold som vi ikke selv bestemmer over.7) Reise-og Avbestillingsforsikring
Det er anbefalt at dere har en personlig reise forsikring og avbestillingsforsikring ved booking av ferieboliger.8) Leieperiode
Ferieboligen er som regel til rådighet på ankomstdagen fra kl. 16.00 eller 17.00 til avreisedagen kl. 11.00. Eventuelle avvik fremgår av leiekontrakten. Hvis etterfølgende gjester først skal med ferje senere på dagen, er der på noen hytter mulighet for at kunne bli i hytten/leiligheten til et senere avtalt tidspunkt. Det samme er gjeldende hvis hytten/leiligheten er ledig før kl. 16.00 på ankomst dagen, men kun etter nærmere avtale.


 
9) Inventar og utstyr 
Ferieboligen er utstyret med kjøkkenutstyr, dyner/tepper og hodeputer. Med mindre andet er angitt i beskrivelsen, er alle ferieboliger el oppvarmet. Der hvor det finnes peis/ovn kan ved kjøpes i området, ved booking eller ankomst.


 
10) Sengetøy, håndklær.
Sengetøy, håndklær, kjøkkenhåndkle og håndkluter skal medbringes. Sengetøy og håndklær kan leies ved ankomst. Merk at det enkelte steder er inkludert, dette vil fremgå av bekreftelse/leiebeviset.


 
11) Rengjøring 
I noen hytter/leiligheter er det mulig å gjøre rent selv ved avreise, her vil det bli innkrevet et kontrollgebyr. På andre er der obligatorisk sluttrengjøring. Det vil fremgå ved onlinebooking samt på bekreftelse/leiebeviset.

 
12) Sengeplasser 
I de fleste av våre hytter og leiligheter er det kun det oppgitte antall sengeplasser. Der er ikke mulighet for å re opp på sofa, hems eller lignende uten at det står under meknader for den aktuelle hytten/leiligheten. Barneseng og barnestol er standard i noen av våre hytter i Sirdal, men på de fleste andre enheter kan dette leies ekstra – ring eller send en mail og hør nærmere om nettopp din hytte/leilighet.
 

13) Reklamasjoner
Eventuelle feil og mangler ved ferieboligen, dens inventar eller installasjoner, skal meddeles Sirdal Booking straks ved ankomsten, eller så snart det konstateres/oppstår, slik at det hurtigst mulig kan ordnes.


 
14) Forbehold
Vi tar forbehold for evt. trykkfeil. Sirdal Booking forbeholder seg retten til, i tilfelle av kontraktsbrudd fra ferieboligens eiers side, å erstatte ferieboligen med en annen i minimum tilsvarende standard. Sirdal Booking kan ikke holdes ansvarlig for prisendringer på skiutleie, Heiskort, priser eller rabatter som ligger utenfor Sirdal Bookings kontroll.


 
15) Dyr og røyking 
Dyr er ikke tillatt i våre hytter og leiligheter uten nærmere avtale. Røyking er helt forbudt innendørs og utenfor må det røykes ved oppsatte askebeger. Hvis dette ikke overholdes kan erstatning forekomme.

 

16) Sikkerhet
Vinduer og dører skal være lukket og låst hver gang man forlater hytten/leiligheten.

17) Trykkfeil
Sirdal Booking tar forbehold for tekniske feil og feil oppsatte priser.
Et eksempel kan være, at en  hytteleie står til 0,00 kr på faktura som tilsendes.
Det kan også være en helt feil pris for eksempel at et tall mangler, det vil i slike tilfelle vurderes, om man handler i ”god eller ond” tro.

 
 Disse leiebetingelser er laget ut fra et etisk og moralsk hensyn til både leier og utleier. Vi vil til enhver tid arbeide med at våre gjester får en god ferie i våre hytter og leiligheter!